Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii braşoveni au împiedicat o posibilă tentativă de suicid

Poliţiştii braşoveni au reuşit să depisteze în mai puţin de o oră un bărbat din municipiul Braşov, care îi trimisese fiului său, domiciliat în Timişoara, o scrisoare de adio, lăsându-i impresia că vrea să se sinucidă, potrivit agerpres.ro.

"La data de 6 octombrie (...), dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 de către un bărbat din municipiul Timişoara cu privire la faptul că ar fi primit, printr-o aplicaţie de socializare, o scrisoare, ce prezenta caracteristicile unui bilet de adio, transmisă de către tatăl său, în vârstă de 58 ani, care locuieşte în municipiul Braşov. (...) În aproximativ 40 de minute de la sesizare, forţele de ordine au depistat persoana în cauză, în zona Gării Dârste, în proximitatea căii ferate, aceasta aflându-se într-o vădită stare de dezorientare", se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de IPJ Braşov.

Pentru căutarea bărbatului au fost mobilizaţi poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Braşov, Poliţiei Municipiului Săcele şi Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov, precum şi jandarmi.

După ce a fost găsit, bărbatul a fost preluat şi condus la sediul unităţii de poliţie, în vederea clarificării stării de fapt şi acordării sprijinului necesar în astfel de situaţii, a precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.