Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii bucureșteni au amendat cu 500 de lei părinții copilului care a făcut apelul fals la 112, spunând că e captiv într-un canal

cotidianul.ro
112

Polițiștii bucureșteni i-au amendat pe părinții copilului care au pus pe jar, marți, autoritățile, după ce a anunțat la 112 că ar fi captiv într-un canal din Capitală. Oamenii legii spun că, în ultimele zile, astfel de apeluri false sunt tot mai frecvente.

Citește și: Silviu Mănăstire pune tunurile pe USR-PLUS! Ce are în comun Alianța 2020 cu partidul lui Gabriel Oprea

"Astăzi în jurul orelor 14:30, am fost sesizați prin apel 112 de catre un minor cu privire la faptul ca, in urma unei altercatii cu un alt minor acesta l-a impins intr-un canal de pe o strada din sectorul 4.

La fața locului au fost mobilizati peste 70 de politisti din cadrul Sectoarelor 3 , 4 si 5, fiind desfășurate activități ample de cautare .

În urma verificărilor efectuate s-a reusit identificarea minorului la adresa de domiciliu, stabilindu-se faptul ca apelul este fals, nefiind primul de acest gen efectuat de catre minor.

Citește și: Ieșire scandaloasă a unui fost candidat USR, în legătură cu cazul de la Galați: ‘Panarama aia mică și-a tras-o până a rupt-o ăla’

Parinții minorului in cauza au fost sancționați cu amendă în cuantum de 500 de lei .

Folosim acest prilej pentru a adresa rugamintea cetățenilor să apeleze Serviciul 112 doar în cazul unei urgențe.

Apelurile false de genul celui de mai sus, intalnite frecvent in ultimele zile conduc la irosirea resurselor umane si logistice, in plus, impiedicand utilizarea acestora pentru interventia pentru eliminarea unor urgente reale", se precizează într-un comunicat al Poliției Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.