Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii bucureşteni au aplicat în Pieţa 16 Februarie, zece amenzi în valoare totală de 7.250 de lei

Poliţiştii bucureşteni au aplicat, miercuri, în incinta Pieţei 16 Februarie, zece sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.250 de lei, pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor COVID-19, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al DGPMB, miercuri, între orele 10,00 - 13,00, Secţia 5 Poliţie şi poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1 au desfăşurat o acţiune privind respectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum şi a altor acte normative din domeniul specific activităţilor de producţie, comerţ sau prestări de servicii.

Citește și: Adrian Streinu Cercel: ‘Nu vă spălați, nu purtați mască, dar atunci să nu vă mirați că vă îmbolnăviți’

Astfel, arată oamenii legii, au fost legitimate mai multe persoane în incinta Pieţei 16 Februarie şi au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.250 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

De asemenea, menţionează sursa citată, au fost realizate controale la 12 firme ce desfăşoară activităţi comerciale, fiind aplicate patru sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.500 lei, şi confiscată suma de aproximativ 220 lei pentru nereguli descoperite în domeniul specific activităţilor de producţie, comerţ sau prestări de servicii.

Poliţiştii au purtat şi discuţii cu cetăţenii cu privire la riscurile existente în cazul în care nu sunt respectate măsurile instituite în contextul pandemiei cu noul coronavirus, precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.