Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii clujeni au dat 237 de amenzi în ultimele 24 de ore pentru nerespectarea măsurilor sanitare: valoarea lor ajunge la peste 38.000 de lei

politia romana

Poliţiştii clujeni au aplicat, într-o zi, 237 de amenzi, în valoare totală de 38.200 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au continuat activităţile în sistem integrat, împreună cu jandarmi, poliţişti locali, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Direcţiei Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor. Sub autoritatea Instituţiei Prefectului Cluj, 509 forţe au acţionat în ultimele 24 de ore, pentru punerea în aplicare a prevederilor legislaţiei specifice stării de alertă şi verificarea respectării acestora, pentru împiedicarea răspândirii SARS-CoV-2. (...) Urmare a nerespectării normelor legale, s-a impus aplicarea unui număr de 237 de sancţiuni contravenţionale, conform Legii 55/2020, în valoare de 38.200 de lei", se arată într-un comunicat trimis, vineri, de IPJ Cluj, relatează Agerpres.

Potrivit sursei citate, în cadrul acţiunilor desfăşurate în întregul judeţ, au fost legitimate peste 950 de persoane şi au fost verificaţi 129 de operatori economici.

Citește și: Ludovic Orban explică de ce orașele intră în scenariul roșu unul după altul: 'Obiectivul nostru e ca oamenii să ducă o viață cât mai normală'

Totodată, au fost verificate 346 de mijloace de transport persoane, avându-se în vedere respectarea normelor de protecţie individuală atât de către conducătorii acestora, cât şi de către călători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.