Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii continuă căutarea unui bărbat acuzat că ar fi omorât o femeie de 70 de ani

click.ro
masina politie

Poliţiştii continuă căutarea unui bărbat acuzat că ar fi omorât o femeie de 70 de ani

Poliţiştii continuă, luni, activităţile investigative şi de căutare a bărbatului de 47 de ani, bănuit că ar fi omorât o femeie de 70 de ani din oraşul Simeria, victima fiind mama fostei concubine a suspectului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Bărbatul este acuzat de comiterea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată, după ce sâmbătă după-amiază a intrat în locuinţa fostei sale concubine şi ar fi ucis-o pe mama acesteia.

"Facem un apel la cetăţenii care deţin informaţii utile depistării acestuia, să ne furnizeze aceste informaţii apelând numărul unic de urgenţă 112", se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.

Potrivit poliţiştilor, victima a fost descoperită sâmbătă de către fiica sa, atunci când s-a întors acasă de la serviciu. Aceasta a găsit uşa locuinţei întredeschisă, iar în casă se afla fostul său concubin, care a încercat să o tragă în apartament. Femeia a reuşit să scape, moment în care bărbatul a fugit. Când a intrat în casă, aceasta şi-a găsit mama căzută pe podea. Femeia în vârstă de 70 de ani a fost supusă procedurilor de resuscitare, însă medicii au fost nevoiţi să declare decesul acesteia.

Din primele verificări ale poliţiştilor rezultă indicii privind comiterea infracţiunii de omor, cercetările fiind preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.