Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii dau alerta! Bancnote de 50 de euro false, găsite la un traficant: Mesajul oamenilor legii pentru români

AdobeStock
euro-bani

Polițiștii dau alerta! Bancnote de 50 de euro false, găsite în Mureș: Mesajul oamenilor legii pentru români

Un bărbat din judeţul Bistriţa-Năsăud este cercetat de către poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş pentru infracţiuni de punerea în circulaţie de valori străine falsificate şi înşelăciune după ce a făcut plăţi cu bancnote falsificate. Poliţiştii transmit cetăţenilor de pe raza judeţelor Mureş şi Bistriţa-Năsăud, care, în urma unor tranzacţii recente efectuate au intrat în posesia unor bancnote cu valoare nominală de 50 de euro, despre care există suspiciuni că ar fi contrafăcute, să verifice autenticitatea acestora la unităţile autorizate şi să anunţe, de urgenţă, organele de poliţie.

Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a fost prins în flagrant, vineri, imediat după ce ar fi pus în circulaţie bancnote cu valoare nominală de 50 de euro, susceptibile a fi contrafăcute, în schimbul achiziţionării unor bunuri expuse spre comercializare pe un site de tranzacţii în mediul online.

În cadrul anchetei, poliţiştii au făcut trei percheziţii domiciliare, în judeţele Mureş şi Bistriţa-Năsăud

„În urma tuturor activităţilor desfăşurate, a fost dispusă indisponibilizarea unui autoturism şi au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 126 de bancnote contrafăcute din cupiură de 50 de euro, 3 telefoane mobile, precum şi alte înscrisuri cu valoare probatorie. Bărbatul de 25 de ani a fost condus la sediul unităţii de poliţie, iar în baza probatoriului administrat, la data de 2 septembrie, acesta a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul serii de 2 septembrie, magistraţii Judecătoriei Târgu Mureş au dispus faţă de cel în cauză măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile”, informează, duminică, Poliţia judeţeană Mureş.

Poliţiştii transmit cetăţenilor de pe raza judeţelor Mureş şi Bistriţa-Năsăud, care, în urma unor tranzacţii recente efectuate au intrat în posesia unor bancnote cu valoare nominală de 50 de euro, despre care există suspiciuni că ar fi contrafăcute, să verifice autenticitatea acestora la unităţile autorizate şi să anunţe, de urgenţă, organele de poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.