Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii de frontieră au prins 22 de străini care încercau să treacă ilegal granița

www.ct100.ro
politia de frontiera

Polițiștii de frontieră de la Vărşand, judeţul Arad, au prins 22 de cetățeni din Etiopia, Bangladesh, Afganistan şi Irak, care, ajutați de un român, încercau să treacă ilegal granița în Ungaria, scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, 23 de persoane au fost depistate, duminică seara, la aproximativ 700 de metri de graniță, în apropierea localității Pilu.

Pentru că acestea nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost preluate şi transportate la sediul Poliției de Frontieră, pentru cercetări.

Citește și: Zeci de pompieri militari din Botoşani vor lua parte la o campanie de donare de sânge

„În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că 22 dintre cei conduşi la sediu sunt cetăţeni din Etiopia, Bangladesh, Afganistan şi Irak, optsprezece adulţi cu vârste cuprinse între 19 şi 52 de ani şi patru minori, cu vârste intre 15 şi 17 ani, solicitanți de azil în România. Împreună cu aceştia se afla şi un cetăţean român, în vârstă de 34 de ani, care urma să îi ajute pe cetăţenii străini să treacă ilegal frontiera în Ungaria”, se arată în comunicat.

În acest caz, poliţiştii de frontieră continuă cercetările pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţenii străini şi pentru trafic de migranţi față de cetăţeanul român.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.