Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii de frontieră din Borş au descoperit treizeci de sirieni şi irakieni într-un automarfar

www.politiadefrontiera.ro
sirieni frontieră

Poliţiştii de frontieră din Borş au descoperit 30 de cetăţeni străini care încercau să treacă ilegal frontiera cu Ungaria ascunşi într-un automarfar.

Sâmbătă, în jurul orei 14,00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, conducând un automarfar înmatriculat în Turcia, scrie Agerpres.ro.

Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, materiale electrice pe ruta Turcia - Franţa, precizează duminică ITPF.

În urma efectuării controlului amănunţit asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit treizeci de cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Borş, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Siria şi Irak cu vârste cuprinse între 3 şi 34 de ani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.