Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii de frontieră din Giurgiu au confiscat produse de 4 milioane de euro, suspecte de a fi contrafăcute

www.ct100.ro
politia de frontiera

Polițiștii de frontieră din Giurgiu au descoperit în mașina unui cetățean bulgar 24.000 de haine și produse de marochinărie, susceptibile de a fi contrafăcute, pe care acesta intenționa să le ducă în Cehia. Potrivit polițiștilor, valoarea mărfii se ridică la circa 4 milioane de euro, scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, produsele au fost descoperite ascunse în camionul unui cetățean bulgar, în vârstă de 53 de ani. Acesta transporta, conform documentelor, genți de voiaj din Bulgaria, dar polițiștii au găsit în spatele cutiilor peste 24.000 de produse textile și de marochinărie, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Citește și: Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce i-a ameninţat cu o drujbă pe agenţii de pază ai unui club

Cetățeanul bulgar le-a spus polițiștilor că un conațional l-a rugat să transporte bunurile din Bulgaria în Cehia și că nu avea cunoștință despre faptul că acestea sunt contrafăcute.

„Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 19.000.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicat.

Polițiștii fac, în acest caz, cercetări pentru punerea în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.