Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii de la transporturi maritime au confiscat peste 190 de anvelope contrafăcute, în valoare de 260.000 de lei, aduse din Thailanda

port constanta

Anvelope aduse din Thailanda pentru o firmă din judeţul Neamţ, în valoare totală de circa 260.000 de lei, susceptibile a fi contrafăcute, au fost confiscate joi în urma verificării mărfii dintr-un container descărcat de pe un vapor în Portul Constanţa, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute, cercetările continuând pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, potrivit Agerpres.ro.

Citește și:  ALERTĂ METEO - Cod galben de vânt în 29 de judeţe

"În cursul zilei de astăzi, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialişti din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din Thailanda, având ca destinatar o societate comercială din judeţul Neamţ", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, în urma verificării containerului, poliţiştii au descoperit 192 de anvelope având inscripţionate însemnele unei mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de 258.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.