Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Botoşani au efectuat percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate că ar fi furat peste 1.000 de litri de motorină

perchezitii politisti romania spania

Poliţiştii din Botoşani au efectuat trei percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate că ar fi furat peste 1.000 de litri de motorină de la o societate cu profil agricol din comuna Drăguşeni, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, conform agerpres.

Potrivit sursei citate, în urma percheziţiilor, la locaţiile vizate de anchetatori au fost identificate mai multe recipiente în care era depozitată cantitatea de 1.260 de litri de motorină, "pentru care persoanele percheziţionate nu deţineau documente legale de provenienţă".

"Având în vedere cercetările care se efectuează într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt comisă în dauna unei societăţi comerciale din comuna Drăguşeni, la data de 19 noiembrie poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, la persoane bănuite de comiterea faptei, din localitatea Ştiubieni", a precizat Nenişcu.

Pentru că persoanele suspectate de furt sunt angajate ale firmei respective, poliţiştii le cercetează pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.