Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Botoșani și Garda Forestieră au efectuat percheziții la locuinţa unui bărbat de 51 de ani, suspectat de tăieri ilegali de arbori

bihorstiri.ro
defrisare

Poliţiştii din Botoşani şi angajaţii Gărzii Forestiere Suceava au efectuat, miercuri, percheziţii la locuinţa unui bărbat în vârstă de 51 de ani, suspectat de tăieri ilegali de arbori.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Maria Carp, a afirmat că, în timpul percheziţiei, în gospodăria bărbatului au fost găsiţi peste zece de metri cubi de lemne. Lemnele ar fi fost tăiate de pe malul unui iaz aflat în proprietatea Administraţiei Naţionale Apele Române, conform Agerpres.ro.

Citește și: SURSE - PNL intră în formație de luptă: lista miniștrilor vehiculați pentru CJ și reședințele de județ

"Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală numărul 9 Vlăsineşti şi lucrători ai Gărzii Forestiere Suceava, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 51 de ani din comuna Vorniceni, emis de Judecătoria Săveni, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori şi furt de arbori. Cu ocazia percheziţiei, la locaţia vizată a fost identificată cantitatea de 10,7 metri cubi de material lemnos, deţinută fără documente de provenienţă", a afirmat Carp.

Întreaga cantitate de lemne a fost indisponibilizată şi predată în custodie reprezentanţilor Apelor Române - Sistemul de Gospodărire a Apelor Botoşani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.