Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Bragadiru fac cercetări după bătaia în care au fost implicaţi mai mulți jucători din Campionatul Judeţean Ilfov

Poliţiştii din Bragadiru fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe, în cadrul unui dosar penal in rem deschis după bătaia în care au fost implicaţi jucători, membri ai stafurilor tehnice şi spectatori la partida din Campionatul Judeţean Ilfov, Voinţa Domneşti U19 - Sănătatea Buftea U19, conform news.ro.

Potrivit Poliţiei Ilfov, instituţia a fost anunţată, în 13 martie, printr-un apel la 112, despre faptul că pe un teren de fotbal din comuna Domneşti, există un conflict între jucătorii juniori de la două echipe echipe de fotbal.
Ca urmare, poliţiştii oraşului Bragadiru s-au deplasat la locul indicat, dar, în momentul în care au ajuns, nu mai exista niciun conflict în desfăşurare. Poliţiştii din Bragadiru au continuat verificările, iar în prezent fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis în rem, pentru lovire sau alte violenţe.
Conform sursei citate, în cazul infracţiunii cercetate, pentru punerea în mişcare a acţiunii penale este necesară plângerea prealabilă formulată de persoana vătămatăme,  iar în  cazul de faţă, până în acest moment, niciuna dintre persoanele vătămate nu a formulat vreo astfel de plângere.
Federaţia Română de Fotbal a transmis, marţi, că a luat act de cele întâmplate la partida din Campionatul Judeţean Ilfov, Voinţa Domneşti U19 – Sănătatea Buftea U19. Partida a fost întreruptă în minutul 75, în urma unei altercaţii violente în care au fost implicaţi atât jucători, cât şi membri ai staff-ului, dar şi spectatori.

Este un incident ce nu îşi are locul pe un teren de fotbal, cu atât mai mult la un meci la acest nivel de vârstă, a arătat FRF.

"Federaţia Română de Fotbal condamnă cu fermitate comportamentele reprobabile ce au avut loc cu această ocazie, comportamente care contravin valorilor fotbalului, în general, şi urmăreşte cu atenţie modalitatea în care urmează a fi analizate şi sancţionate faptele anterior amintite, având convingerea că organismele jurisdicţionale abilitate îşi vor face pe deplin datoria şi vor aplica sancţiunile regulamentare în conformitate cu gravitatea evidentă a incidentelor petrecute la un meci de fotbal într-o competiţie de juniori, competiţie oficială organizată de o asociaţie judeţeană membră a FRF!", a anunţat frf.ro.

La meciul disputat duminică, oaspeţii au văzut 4 cartonaşe roşii, iar în minutul 75, la scorul de 2-1 pentru Buftea, arbitrul a fost nevoit să fluiere finalul.

Fotbaliştii, oficialii celor două formaţii şi fanii gazdelor au pătruns pe teren şi s-au bătut.

Adrian Olteanu, antrenorul celor de la Voinţa Domneşti, susţine că doi dintre jucătorii lui au fost transportaţi de urgenţă la spital în urma incidentelor.

"Eu sunt mai nou aici, dar a fost ceva incredibil: noi am avut un galben în cele 75 de minute, iar ei 7 galbene şi patru cartonaşe roşii. Ca să ne dăm seama de unde au pornit violenţele. Noi avem 7 jucători indisponibili, din care doi au ajuns la Spitalul Budimex. Unul dintre ei şi-a pierdut cunoştinţa de două ori. A venit poliţia, dar şi două salvări chemate de domnul preşedinte, care au acordat intervenţii urgente la faţa locului”, a declarat Adrian Olteanu, potrivit Prosport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.