Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Brăila au verificat peste 4.500 de persoane, în ultimele 3 zile, pentru a vedea dacă respectă interdicţiile de deplasare

112 politia politie

Peste 4.500 de persoane au fost verificate de poliţişti, în judeţul Brăila, în ultimele trei zile, pentru a se vedea dacă respectă măsurile şi interdicţiile de deplasare, potrivit informaţiilor furnizate, luni, de Instituţia Prefectului.

În ceea ce priveşte sancţiunile, în perioada 24-26 aprilie, au fost executate peste 300 de misiuni specifice, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19, şi au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 1.190.000 lei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Alertă! Școlile nu se mai redeschid în anul acesta școlar! Anunțul făcut de Klaus Iohannis!

Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor de deplasare în cazul a peste 2.400 de persoane şi au fost supuse controalelor 125 de societăţi comerciale pentru a se asigura suspendarea activităţii.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 395 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 860.000 de lei, 328 dintre sancţiunile contravenţionale aplicate fiind pentru nerespectarea măsurii privind restricţionarea circulaţiei, în conformitate din Ordonanţa Militară nr. 3/2020.

De asemenea, poliţiştii brăileni au desfăşurat şi 12 acţiuni punctuale, în cadrul cărora au fost legitimate 2.142 de persoane, oprite în trafic şi verificate peste 1.000 de autovehicule. Totodată, aceştia au constatat 148 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de peste 330.000 de lei.

Citește și: Klaus Iohannis anunță noi reguli! Când vor putea ieși din casă persoanele cu vârsta de peste 65 de ani

Pentru limitarea răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, pe 27 aprilie, la nivelul judeţului Brăila, sunt monitorizate 281 de persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu şi 135 de persoane care se află în carantină instituţionalizată.

Alte 5.060 de persoane au ieşit din autoizolare la încheierea celor 14 zile şi 733 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieşi din carantină instituţionalizată.

Conform raportării DSP Brăila, până acum în judeţ sunt înregistrate 22 cazuri confirmate pozitiv de COVID-19, dintre care 14 au fost declarate vindecate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.