Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din cadrul IPJ Sălaj au donat sânge pentru victimele accidentelor rutiere

medichub.ro
donator de sange

Mai mulţi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, printre care şi inspectorul-şef Florin Marius Mihăilă, au donat sânge, miercuri, la Centrul de Transfuzie Sanguină Sălaj din Zalău.

"Este un gest mic pentru fiecare dintre ei, însă pentru cei care au nevoie poate însemna viaţă. Poliţiştii au luat hotărârea să doneze sânge, beneficiarii acestui gest fiind, de foarte multe ori, victimele accidentelor rutiere", se arată într-o informare de presă dată publicităţii, joi, de IPJ Sălaj, potrivit Agerpres.ro.

Citește și:  ALERTĂ METEO - Cod galben de vânt în 29 de judeţe

Potrivit sursei citate, acţiunea de miercuri nu este singulară, unii poliţişti fiind donatori de mai mulţi ani de zile, iar cei care au donat pentru prima oară au promis că vor reveni.

Centrul de Transfuzie Sanguină (CTS) Sălaj furnizează sânge nu doar către spitalele din judeţ - Spitalul Judeţean de Urgenţă din Zalău şi Spitalul orăşenesc din Şimleu Silvaniei, ci şi către unităţi spitaliceşti din judeţele Cluj, Alba, Bistriţa Năsăud, Satu Mare, Maramureş şi în alte judeţe, din sudul sau estul ţării.

Citește și: BREAKING - Vasile Florin Cîţu, desemnat candidat pentru funcţia de prim-ministru de către preşedintele Klaus Iohannis.

Pentru o donare donatorul primeşte o zi de concediu plătit, analize gratuite (RH, grupa sangvină, Hepatita B, C, HIV, leucemie, sifilis şi probe hepatice), şapte bonuri de masă în valoare de aproximativ 70 de lei şi o reducere de 50 la sută, timp de o lună, din preţul abonamentului pentru transportul în comun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.