Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Capitală au făcut prăpăd în trafic: Au reţinut, în trei ore, 95 de permise și au aplicat 144 de amenzi

politista rutiera scrie amenda

Poliţiştii din Capitală au acţionat, marţi, pentru depistarea şoferilor care nu acordă prioritate pietonilor şi au reţinut, în trei ore, 95 de permise, fiind aplicate 144 de amenzi, potrivit news.ro.

”Astăzi, 4 februarie a.c., în intervalul orar 16.00-19.00, poliţiştii Brigăzii Rutiere au acţionat pe principale artere cu risc rutier ridicat din municipiul Bucureşti pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă obligaţia de a acorda prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni. Totodată, acţiunea a avut scopul de a-i determina pe aceştia să adopte o conduită responsabilă atunci când se deplasează pe drumurile publice”, a transmis, marţi seară Brigada Rutieră a Capitalei.

Citește și: Fosta șefă TAROM, anchetată! Ce ar fi făcut cu banii pe care îi primea de la companie

Potrivit sursei citate, au fost aplicate un număr 144 de sancţiuni contraventionale, în valoare de peste 75.020 lei, şi au fost reţinute 95 permise de conducere, cele mai multe pentru neacordarea de prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public (85). Alte opt permise au fost reţinute pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric.

Brigada Rutieră precizează că, în 2019, au fost reţinute peste 8.900 de permise de conducere în vederea supendării exercitării dreptului a conduce pentru 30 zile pentru neacordarea de prioritate pietonilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.