Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Caraş-Severin l-au arestat pe bărbatul care a aruncat benzină pe mama sa şi i-a dat foc

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat din judeţul Caraş-Severin a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce, în urma unui conflict, a aruncat benzină pe mama sa şi i-a dat foc. Vecinii au fost cei care au salvat-o pe femeie. Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a anunţat, vineri seară, că bărbatul se afla la domiciliul său, alături de mamă. La un moment dat, el i-a spus mamei sale să îi caute un act, dar pentru că femeia nu l-a găsit, s-a enervat.

”A început să ţipe şi să-i reproşeze diverse chestiuni, apoi a luat hotărârea să dea foc, atât locuinţei, cât şi mamei sale. A.G.C. s-a deplasat de la domiciliu la o staţie de carburanţi Lukoil, a cumpărat un litru de benzină pe care a introdus-o într-un recipient de doi litri, a revenit la domiciliu şi a aruncat cu benzină pe pieptul mamei sale, apoi cu ajutorul unei brichete a dat foc hainelor acesteia”, se arată în comunicat.

Hainele mamei s-au aprins, aceasta a început să ţipe, moment în care au sosit mai mulţi vecini care au intervenit pentru a o salva. Bărbatul este cercetat pentru infracţiunea de tentativă de omor şi a fost reţinut pentru 24 de ore, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.