Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Galaţi, în alertă după ce un coleg de-al lor ar fi făcut accident şi ar fi fugit de la faţa locului

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Poliția din Galați face anchetă după ce mașina unui polițist ar fi fost implicată într-un accident, iar acesta ar fi plecat de la fața locului cu numerele de înmatriculare.

Polițiștii încearcă să afle dacă polițistul a fost la volan și dacă informațiile apărute pe un grup Facebook privitoare la fuga acestuia de la fața locului sunt reale.

Imediat după producerea accidentului, pe un grup Facebook au apărut numeroase comentarii conform cărora autoritățile încearcă să mușamalizeze cazul. Speculațiile au fost amplificate de faptul că toate comentariile legate de incident au fost șterse de administratorului grupului șoferilor gălățeni.

Vineri, Poliția a demarat o anchetă pentru a afla dacă informațiile sunt reale.

„Se fac verificări. Deoarece în mediul online au apărut numeroase comentarii, Biroul Rutier face verificări. Au fost ridicate imaginile de pe camere de supraveghere și acum sunt audiați cei implicați. Anchetatorii încearcă să afle dacă speculațiile apărute în mediul online se confirmă sau nu”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Accidentul care a dat naștere acestor discuții s-a produs joi. Un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani a intrat cu viteză într-o intersecție și a lovit trei mașini care așteptau la semafor. ”Un bărbat de 44 de ani din Șivița a declarat că a condus mașina care a produs accidentul. La intersecția străzilor M.Kogălniceanu și George Coșbuc o mașină a intrat în curbă și a tamponat trei autoturisme care așteptau la Stop. În urma accidentului a fost o persoană rănită ușor, nu a necesitat internarea”, a spus Gabriela Costin.

Surse apropiate anchetei spun că bărbatul de 44 de ani nu s-ar fi aflat la volan, acesta înlocuindu-l pe polițistul care a plecat cu numerele de înmatriculare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.