Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Neamț au confiscat peste 58.000 de ţigări de contrabandă de la un şofer din Suceava

Politiadefrontiera.ro
țigări

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au confiscat 58.000 de ţigarete de contrabandă de la un bărbat din judeţul Suceava, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al IJP Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

"La data de 7 decembrie, poliţiştii Serviciului Rutier Neamţ au oprit pentru control, în localitatea Grinţieş, un autoturism condus de un bărbat, de 41 de ani, din judeţul Suceava. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au descoperit în portbagaj 2.900 de pachete de ţigarete fără timbru, susceptibile a fi provenite din contrabandă. Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ", a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Neamţ, potrivit news.ro.

Citește și: Ludovic Orban: ‘Se poate forma o majoritate parlamentară fără PSD și acesta este obiectivul nostru’

Ţigările, în valoare de aproximativ 45.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării iar autoturismul a fost indisponibilizat.

În baza probatoriului administrat, şoferul maşinii dar şi un bărbat de 56 de ani, pasager în autoturism, au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Cei doi sunt cercetaţi pentru contrabandă, faptă pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.