Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Neamț caută o femeie de 20 de ani şi copilul acesteia, în vârstă de 10 luni, care au dispărut

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Neamţ caută o femeie în vârstă de 20 ani şi pe copilul acesteia, în vârstă de 10 luni, care au dispărut de la domiciliu în urmă cu o săptămână.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, agentul Georgiana Moşu, dispariţia a fost semnalată de mama tinerei, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Rafila, critici dure în debutul campaniei de vaccinare: ''Festivităţile' au costat, cred, mai mult decât vaccinul'. Când se va vaccina medicul

"Poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie de 46 de ani, din Ţibucani, cu privire la faptul că, la data de 23 decembrie 2020, fiica sa Constantin Mihaela Andreea, în vârstă de 20 de ani, împreună cu nepotul său Constantin Nicolas Daniel Emil, în vârstă de 10 luni, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu au revenit până în prezent. (...) Poliţiştii au efectuat verificări în localitatea de domiciliu, precum şi pe raza localităţilor limitrofe, în vederea depistării acesteia", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Poliţiştii au cerut tuturor celor care pot oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.