Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Ploiești au tras mai multe focuri de armă pentru aplanarea unui scandal. Cei implicaţi au ieşit pe stradă şi s-au bătut

AJC.com
foc de arma, pistol

Poliţiştii din municipiul Ploieşti au folosit armamentul din dotare şi au tras în plan vertical pentru aplanarea unui conflict izbucnit luni seara într-un cartier al oraşului, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

"Am fost sesizaţi cu privire la faptul că în municipiul Ploieşti - Cartier Mimiu are loc un conflict între mai multe persoane care au aruncat cu pietre, distrugând 3 autoturisme parcate şi incendiind unul din acestea. La faţa locului au fost dirijate mai multe patrule de siguranţă publică, luptători SAS, jandarmi, militari şi poliţişti locali care au intervenit pentru încetarea conflictului. Pentru dispersarea celor implicaţi a fost folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de armă în plan vertical", au precizat reprezentanţii IPJ Prahova, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: OMS vine cu vești bune: 'Epidemia ar trebui să se stabilizeze în curând în Italia'

Totodată, a fost solicitat şi un echipaj ISU pentru lichidarea incendiului.

Nicio persoană nu a necesitat transportul la spital.

"Din cercetări s-a stabilit faptul că incidentul s-ar fi produs în urma unor discuţii purtate în contradictoriu între copiii a două familii care locuiesc în zonă, restul fiind rude ale acestora care au ieşit în stradă şi au asistat la conflict. A fost constituit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea a ordinii şi liniştii publice, distrugere, distrugere din culpă şi lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate în vederea dispunerii de măsuri legale în consecinţă din punct de vedere penal", mai informează IPJ Prahova.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 30: 'Situaţia de la Spitalul Universitar este un secret de stat'

Cei implicaţi în conflict au fost sanctionaţi contravenţional pentru încălcarea Ordonanţei Militare nr. 3 cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare, verificările fiind continuate pentru identificarea şi sancţionarea celor prezenţi în stradă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.