Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Sălaj au amendat în acest an peste 11.000 de şoferi pentru depăşirea vitezei legale

pressalert.ro
politie rutiera

Poliţiştii rutieri din Sălaj au depistat în trafic, în zece luni ale acestui an, peste 11.000 de şoferi care nu au respectat regimul legal de viteză, potrivit Agerpres.

"În perioada 1 ianuarie - 31 octombrie, poliţiştii rutieri au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi pentru siguranţa traficului rutier. În cadrul celor 95 de acţiuni desfăşurate, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, poliţiştii au aplicat 11067 de sancţiuni contravenţionale. De asemenea, în perioada de referinţă, pe acest segment, oamenii legii au reţinut, în vederea suspendării, 746 premise de conducere", se arată într-o informare de presă dată publicităţii luni, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Citește și: Incendiu în Centrul Vechi din Capitală, la o clădire de 2 etaje

În acelaşi context, reprezentanţii IPJ Sălaj precizează faptul că neadaptarea vitezei de deplasare la condiţiile de drum şi trafic a fost prima cauză generatoare de accidente rutiere. 

"Din această cauză, în cele zece luni ale acestui an, pe raza judeţului Sălaj, s-au înregistrat 22 de accidente de circulaţie grave, în urma cărora o persoană şi-a pierdut viaţa şi 23 au fost rănite grav", se mai arată în informarea menţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.