Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Satu Mare au confiscat peste 500 de articole pirotehnice

Peste 500 de articole pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării de poliţiştii din Negreşti Oaş de la un bărbat care nu a putut prezenta niciun fel document de provenienţă, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Negreşti Oaş au depistat un bărbat, de 36 de ani, din Negreşti Oaş, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localităţii Certeze. În urma controlului efectuat, poliţiştii au descoperit în interiorul autovehiculului 540 de articole pirotehnice pentru care persoana de la volan nu a putut să prezinte documente de provenienţă. Astfel, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de articole pirotehnice în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunii de 'operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept'", potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Rafila, critici dure în debutul campaniei de vaccinare: ''Festivităţile' au costat, cred, mai mult decât vaccinul'. Când se va vaccina medicul

Potrivit legii, orice operaţiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la un an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.