Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Sibiu caută minora de 13 ani, dispărută de acasă

Poliţiştii caută o minoră în vârstă de 13 ani care a plecat vineri de acasă într-o direcţie necunoscută şi nu a mai revenit, anunţă IPJ Sibiu.

"La data de 22 mai a.c., poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 21 mai a.c., în jurul orei 18,00, fiica sa minoră, Coman Roxana Mihaela, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu, din satul Ţapu, comuna Micăsasa, judeţul Sibiu, într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni", se arată într-un comunicat transmis sâmbătă de IPJ Sibiu.

Semnalmentele minorei sunt: înălţime 160 cm, greutate 49 de kg, ochi căprui, păr şaten, lung. În momentul plecării, fata purta o geacă albastră, pantaloni tip colanţi cu imprimeuri florale şi saboţi de culoare verde. Nu se cunosc eventuale semne particulare, scrie Agerpres.ro.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.