Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Sibiu l-au prins pe șoferul care a lovit cu mașina o fetiță de 11 ani și a fugit: Bărbatul a fost găsit acasă

facebook.com
politia

Polițiștii din Sibiu au prins, marți, șoferul care a lovit cu mașina o fetiță de 11 ani, apoi a părăsit locul accidentului, în orașul Mediaș. Este vorba de un bărbat de 65 de ani, care a fost găsit de oamenii legii acasă, în Mediaș, anunță MEDIAFAX.

Reprezentanții Poliției Sibiu spun că șoferul care a lovit cu mașina o copilă de 11 ani a fost prins și este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Citește și: Avocatul lui Dragnea răstoarnă situația, după ce Înalta Curte a respins eliberarea fostului lider PSD: Mai există cereri

„Ca urmare a cercetărilor efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Mediaș s-a reușit identificarea autoturismului implicat și a conducătorului auto care a provocat accidentul rutier de pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș. Este vorba despre un medieșean în vârstă de 65 de ani. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Welter a precizat că șoferul a fost identificat exclusiv în urma investigațiilor polițiștilor și a fost depistat la domiciliul său din Mediaș.

Accidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Mediaș, iar șoferul care conducea mașina a oprit pentru scurt timp, după ce a accidentat fetița, apoi a plecat.

Citește și: Solicitare urgentă către Ludovic Orban! Se cere ‘alungarea’ unui cunoscut ministru

Copila accidentată era însoțită de sora sa, în vârstă de 8 ani, iar fetele au plecat acasă după accident. Câteva minute mai târziu, părinții au anunțat ce li s-a întâmplat copilelor și au solicitat intervenția unui echipaj medical care a transportat fata la Spitalul Municipal Mediaș.

Medicii au considerat că nu este necesară internarea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.