Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Tecuci au descoperit o sală de jocuri de noroc și o agenție de pariuri care funcționau în ciuda restricțiilor

Polițiștii au descoperit o sală de jocuri de noroc și o agenție de pariuri care funcționau deși se află în orașul Tecuci unde sunt impuse restricții în contextul epidemiei de Covid 19. Polițiștii l-au amendat pe proprietar și au închis punctul de lucru, potrivit Mediafax.

Cele două afaceri funcționau în același spațiu de pe strada Gheorghe Petrașcu, din municipiul Tecuci. Marți, polițiștii au făcut o verificare la fața locului și au constatat că sala de jocuri de noroc și agenția de pariuri erau deschise.

Citește și: Gabriela Firea, atac dur la adresa Guvernului Orban: ‘Degeaba dau ei vina pe ruși, chinezi, trumpiști, vina este doar la ei, pentru că au toată puterea’

„La data de 24 noiembrie a c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au constatat că, la punctul de lucru al unei societăți comerciale, de pe strada Gheorghe Petrașcu, din municipiul Tecuci, nu sunt respectate prevederile art. 5 alin. (3) lit. f) din Legea 55/2020, respectiv limitarea sau suspendarea, pe durată determinată, a activității unor operatori economici. Astfel, s-a constatat că sala de jocuri de noroc și agenția de pariuri de la această adresă, funcționează și sunt deschise publicului”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Ca urmare, polițiștii au sancționat contravențional operatorul economic cu amendă în valoare de 2.000 de lei și au dispus închiderea punctului de lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.