Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Vrancea cercetează un posibil omor în cazul băiatului de nouă ani, care a dispărut de acasă şi a fost găsit decedat

112 politia politie

Poliţiştii vrânceni fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de omor în cazul băiatului de nouă ani din Urecheşti, care a dispărut de acasă în urmă cu cinci zile şi a fost găsit, joi seara, decedat, pe malul unei bălţi de pescuit dintr-o comună învecinată, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Joi, în jurul orei 20,00, poliţiştii au identificat în vegetaţia de pe malul unei bălţi de pescuit din localitatea Oreavu, comuna Gugeşti, cadavrul minorului plecat de la domiciliu din data de 22 martie. Din cercetările efectuate de către poliţiştii referitor la dispariţia minorului a rezultat faptul că acesta a avut o altercaţie cu un alt minor, fapt pentru care se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de omor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea", a precizat IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Informații importante! Gigi Becali a investit 40.000 de euro în teste

Potrivit Poliţiei, persoana suspectă de comiterea faptei ar avea vârsta de 15 ani.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs decesul şi tragerea la răspundere penală a persoanelor vinovate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.