Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii gălăţeni au aplicat amenzi de peste 197.000 lei, în urma acţiunii comune de supraveghere aeriană cu elicopterul MAI

http://lugojinfo.ro
primar psd elicopter

Poliţiştii gălăţeni au aplicat, duminică, în prima zi a acţiunii comune de supraveghere aeriană cu elicopterul MAI, 108 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 197.000 lei, se arată într-o informare transmisă, luni, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, la data de 26 aprilie, poliţiştii gălăţeni au desfăşurat o acţiune pentru verificarea respectării interdicţiilor de deplasare a persoanelor, în conformitate cu prevederile Ordonanţei Militare nr. 3/2020, acţiune la care au primit sprijinul unui elicopter a Inspectoratului General de Aviaţie, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Alexandru Rafila vine cu vești noi! Ce locații vor fi redeschise

Astfel, în intervalul orar 11.00 - 24.00, au fost efectuate activităţi de supraveghere aeriană a municipiilor Galaţi şi Tecuci, precum şi a comunelor Lieşti, Iveşti, Barcea, Munteni, Brăhăşeşti şi Ghidigeni, în zonele identificate cu risc de producere a conflictelor stradale.

Supravegherea aeriană a fost urmată de intervenţia punctuală, la sol, a poliţiştilor, ocazie cu care au fost verificate 109 autovehicule şi au fost legitimate 372 de persoane.

Citește și: PSD anunță că-i pregătește o mare lovitură Guvernului Orban! Ofensiva pe care o va demara imediat după încetarea stării de urgență

Poliţiştii au aplicat 108 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 197.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor privind regimul stării de urgenţă, şi au constatat săvârşirea a două infracţiuni (tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos), confiscând cantitatea de 2 mc de lemn şi două atelaje hipo.

Activităţile, la care au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi şi din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău, vor continua. luni, în acelaşi interval orar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.