Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii gălățeni caută o minoră dispărută de acasă: fata ar fi fost văzută în gară

Poliţiştii caută o minoră care miercuri dimineaţă a plecat de acasă, însă nu a ajuns la şcoală, a anunţat IPJ Galaţi.

"La data de 28 septembrie 2022, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galaţi au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 55 ani din sat Odaia Manolache, comuna Vânători, judeţul Galaţi, cu privire la faptul că nepoata sa, pe nume Pasat Florentina Nicoleta, de 15 ani şi 10 luni, în cursul acestei zile, în jurul orei 07,00, a plecat în mod voluntar de la domiciliu din satul menţionat, către unitatea de învăţământ la care este elevă, şi anume Colegiul de Industrie Alimentară 'Elena Doamna' din municipiul Galaţi, fără a mai reveni până în prezent", a precizat Poliţia.

Potrivit sursei citate, din primele verificări s-a stabilit faptul că minora nu a participat miercuri la cursuri şi ar fi fost văzută în cursul dimineţii în gara Galaţi.

Semnalmentele fetei sunt: greutate aproximativ 54 de kg, înălţime 1,60 metri, constituţie atletică, ten deschis, păr castaniu-roşcat tuns până la umeri, ochi verzi.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o vestă tip camuflaj de culoare verde cu maroniu, o bluză cu mânecă lungă de culoare mov fără înscrisuri, pantalon tip blug de culoare verde cu tăieturi în zona genunchilor, încălţăminte sport, adidaşi de culoare neagră, având în zona şireturilor o inimioară cu mai multe pietricele de culoare albă.

Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.