Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii harghiteni au aplicat o amendă de 10.000 lei pentru continuarea campaniei electorale

axanews.ro
amenzi amenda politia

Poliţiştii harghiteni au aplicat o amendă de 10.000 lei pentru continuarea campaniei electorale, alte trei sesizări similare fiind în curs de soluţionare.

"Până la acest moment, au fost înregistrate 4 sesizări cu privire la încălcarea legislaţiei electorale, toate acestea referindu-se la posibile fapte de natură contravenţională, săvârşite prin continuarea propagandei electorale. Primul asemenea caz a fost sesizat pe raza municipiului Gheorgheni, iar în urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că acesta se confirmă, situaţie în care a fost aplicată o sancţiune contravenţională în cuantum de 10.000 de lei. În celelalte 3 cazuri, unul la Vlăhiţa şi două la Odorheiu Secuiesc, imediat după momentul sesizării, poliţiştii au demarat activităţi specifice în vederea soluţionării, acestea fiind în curs de verificare, în mod prioritar", se arată într-un comunicat al IPJ Harghita, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Diferențe uriașe! Cu cât este mai mare salariul unui parlamentar decat al unui român de rând

Sursa citată a mai precizat că a fost înregistrat şi un caz medical la o secţie de votare, un votant de 69 de ani având nevoie de îngrijiri medicale, în municipiul Odorheiu Secuiesc.

"Structurile Ministerului Afacerilor Interne rămân în continuare la datorie, pentru a asigura buna desfăşurare a procesului electoral şi respectarea legislaţiei, în toate domeniile", se arată în comunicatul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.