Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii i-au identificat şi pe ultimii doi tineri implicaţi în agresiunea de la Liceul Teoretic 'Eugen Lovinescu' din Capitală

facebook.com
politia

Poliţiştii i-au identificat, miercuri seară, şi pe ultimii doi tineri implicaţi în agresiunea de la Liceul Teoretic „Eugen Lovinescu” din Capitală. Aceştia au fost duşi la audieri, scrie news.ro.

”Au fost identificaţi şi conduşi la audieri şi ceilalti doi tineri faţă de care există indicii că ar fi participat la conflict”, a anunţat, miercuri seară, Poliţia Capitalei.

Doi elevi de la Liceul Teoretic „Eugen Lovinescu” din Capitală au fost bătuţi, miercuri după-amiază, de alţi trei tineri în apropierea unităţii de învăţământ, victimele fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit Poliţiei Capitalei, incidentul s-a petrecut în jurul ore 14.00.

Citește și: Referendumul pentru schimbarea numelui județului Olt în Olt-Romanați se va desfășura în zilele de 6 și 7 octombrie 2018

Anterior, în jurul.orei 12.00, între trei dintre baieţi a avut loc o ceartă, motiv pentru care au fost conduşi la direcţiune.

”În prezenţa părinţiilor şi a unui echipaj de poliţie conflictul a fost mediat şi nicio persoană nu a dorit să formuleze plângere. Nefiind vorba despre altceva decât jigniri, nu a fost luată nicio măsura, considerându-se că intervenţia conducerii şcolii este suficientă”, a precizat Poliţia Capitalei.

Imediat după incident unul dintre posibilii agresori a fost identificat şi audiat. Poliţiştii fac cercetări pentru lovire şi alte violenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.