Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii l-au arestat pe bărbatul care a bătut un elev în incinta unei şcoli din Timiş

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Poliţiştii din Timiş l-au reţinut 24 de ore pe bărbatul care a intrat într-o şcoală din judeţ şi a lovit un elev, pe numele acestuia fiind deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. Potrivit unui comunicat de presă de vineri seara al IPJ Timiş, poliţiştii Secţiei 4 Rurale Peciu Nou au reţinut un bărbat de 43 de ani, care a agresat un copil la Şcoala Gimnazială Sânmihaiu Român . Acesta a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Timiş.

Bărbatul este acuzat că luni dimineaţă a intrat în şcoala generală din comuna Sânmihaiu Român, care nu are pază, şi a lovit cu pumnii un elev, coleg al fiului său. Bărbatul a vrut astfel să se răzbune, în urma unui conflict între fiul său şi băiatul pe care l-a lovit.

”Adultul s-a repezit spre copilul care se afla în bancă, i-a aplicat o corecţie cu pumnii în zona capului, copilul are o echimoză de la loviturile primite, şi a ieşit imediat din clasă. Între timp a apărut profesorul, l-au sesizat pe domnul director, au chemat Poliţia, şcoala a depus o plângere la Poliţie, în acelaşi timp bănuiesc că şi familia copilului”, afirma şeful Inspectoratului Şcolar al Judeţului Timiş, Aura Danielescu, anunţă news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.