Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii l-au prins pe teribilistul care se urcase cu picioarele pe mașina de Poliție/ Video

tanar teribilist

Poliţiştii doljeni au identificat persoana care s-a urcat pe o autospecială de Poliţie, fiind vorba de un adolescent de 16 ani, care a fost dus la audieri.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a anunţat, sâmbătă, că poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au identificat persoana care apare în imaginile postate pe o reţea de socializare şi care s-a urcat pe o maşină de Poliţie. Este vorba de un adolescent de 16 ani din Craiova.

“Cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega, adolescentul a fost depistat în comuna Perişor, unde locuieşte fără forme legale, şi condus la sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova, pentru audieri. Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie legală, prin unitatea de parchet competentă”, a transmis IPJ Dolj.

Poliţiştii doljeni s-au sesizat, sâmbătă, după apariţia unor imagini pe reţea de socializare, în care un bărbat este urcat pe o autospecială de poliţie.“Din primele verificari, s-a stabilit că, în cursul zilei de ieri, autospeciala a fost predată reprezentaţilor unui service auto autorizat, din Craiova, pentru remedierea unor defecţiuni tehnice. Verificarile sunt continuate de poliţişti în vederea identificării bărbatului în cauză şi luării măsurilor legale care se impun”, anunţa IPJ Dolj.

În imaginile postate pe o reţea de socializare se observă cum un tânăr se afla în picioare pe maşina de poliţie, iar apoi coboară de pe aceasta prin partea din faţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.