Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii locali din Murfatlar au 'dirijat' o turmă de oi ajunsă pe DN 3 să traverseze șoseaua

Agroinfo
oaie

Polițitștii locali din Murfatlar au „dirijat” o turmă de oi ajunsă pe DN 3 să traverseze șoseaua pentru a se putea relua traficul rutier, blocat din cauza animalelor. Imaginile cu polițiștii care au fost pe post de antemergători ai ovinelor au devenit virale, potrivit Mediafax.

Incidentul a fost filmat, joi, pe Drumul Național 3, la ieșirea din Murfatlar spre Ciocârlia, județul Constanța, chiar de către un participant la trafic, nemulțumit că a trebuit să aștepte în coloană cât timp polițiștii locali din Murfatlar „dirijau” oile.

Animalele „coteau” pe Drumul Comunal 27, care duce către localitatea Siminoc, fiind însoțite de mai mulți ciobani, dar având antemergători polițiști locali.

Citește și: CFR Călători suplimentează numărul trenurilor, cu ocazia evenimentelor religioase din perioada 31 mai - 1 iunie

Conducătorii auto care au avut ghinionul să fie prinși în ambuteiajul ovin au trebuit să aștepte aproximativ un sfert de oră până când animalele au intrat pe drumul comunal, iar polițiștii locali din Murfatlar au permis reluarea traficului pe DN 3.

Conducerea Poliției Locale Murfatlar a recunoscut producerea incidentului, precizând că s-a acționat astfel chiar în urma unei solicitării primite din partea proprietarului animalelor, care a cerut ajutor pentru a-și traversa animalele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.