Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii locali din Sectorul 5 au intensificat controalele pentru verificarea respectării normelor anti-Covid

Polițiștii locali din Sectorul 5 au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, din dispoziția primarului Cristian-Victor Piedone POPESCU și în contextul numărului mare de cazuri de infectare cu noul coronavirus înregistrate în ultima perioadă în București.

Vezi și: Medicul 'erou', doar un mit? Concluziile unul fost polițist criminalist de la Giulești și Colectiv: 'A încercat să mai dreagă busuiocul, căci se simțea vinovat'

Verificările au vizat în special zonele defavorizate din Sectorul 5, principalul scop al acestora fiind cel de a preveni o creștere a numărului de cazuri, prin nerespectarea măsurilor impuse de autorități. În acest sens, polițiștii locali le-au oferit măști de protecție celor care nu aveau, cu mențiunea că la următoarea abatere se va trece la sancțiuni. Unde nu s-a găsit înțelegere și au fost depistate abateri grave, polițiștii au aplicat amenzi. Mai exact, 4 sancțiuni în cuantum de 2.000 de lei. Acțiunile polițiștilor locali Sector 5 continuă și în perioada următoare. Autoritățile locale le recomandă tuturor locuitorilor din Sectorul 5 să respecte normele legale în vigoare privind pandemia de COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.