Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii locali Sector 6 aplică amenzi persoanelor care depozitează deşeuri pe domeniul public

gunoi Sectorul 6

În ultimele cinci zile, poliţiştii locali aflaţi în patrulare în Sectorul 6 au depistat două persoane care depozitau mai mulţi saci cu deşeuri provenite din materiale de construcţii pe domeniul public. Incidentele s-au petrecut în zona Drumul La Roşu, respectiv Calea Giuleşti.

Este vorba despre doi bărbaţi cu domiciliul pe raza Municipiului Bucureşti, cu vârste cuprinse între 24 şi 58 ani. Aceştia au primit câte o sancţiune contravenţională în valoare de 1.000 de lei pentru încălcarea HCGMB nr. 120/2010 privind Normele de salubrizare şi igienizare ale Municipiului Bucureşti.

Primarul Gabriel Mutu: ”Am început curăţenia de primăvară, cetăţenii Sectorului 6 sunt implicaţi în această acţiune, de la mic la mare: elevi, profesori, părinţi şi pensionari şi nu ne dorim să nesocotească cineva munca noastră. Mă bucur că Poliţia Locală Sector 6 a acţionat prompt, i-a surprins şi amendat pe cei care deversau deşeuri pe domeniul public. Totuşi, îmi doresc nu ca amenda să fie regula în societate, ci să învăţăm să fim civilizaţi şi să ne respectăm prin tot ceea ce facem”.

Potrivit hotărârii mai sus menţionate, persoanele fizice au obligaţia să nu abandoneze sau să depoziteze deşeuri provenite din construcţii şi/sau demolări pe domeniul public sau privat, această faptă fiind sancţionată cu amendă cuprinsă între 1.000 lei şi 3.000 lei.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează ca acţiunile de depistare a persoanelor care abandonează deşeuri pe domeniul public au caracter permanent, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, sancţiuni contravenţionale cu scopul de a menţine curăţenia în Sectorul 6.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.