Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii patrulează în continuare în Ţăndărei, la două zile după ce oraşul a intrat în carantină totală: S-au dat 14 amenzi în 24 de ore

Inquam Photos / Octav Ganea
controale coronavirus stare de urgenta

Poliţiştii patrulează şi luni, la două zile după ce localitatea Ţăndărei a intrat în carantină totală. Un număr de 160 de poliţişti au organizat filtre în Slobozia şi Ţăndărei, iar în ultimele 24 de ore au fost aplicate doar 14 amenzi pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie, anunță MEDIAFAX.

Acţiunile de patrulare în Ţăndărei continuă şi la 2 zile după ce oraşul a intrat în carantină totală. Un număr de 160 de poliţişti au fost la datorie şi au organizat filtre în Slobozia şi Ţăndărei. Alături de aceştia au fost şi angajaţi ai Ministerului Apărării.

Citește și: Klaus Iohannis aduce vești bune: Primim în această săptămână 2,5 milioane de măști pentru medici, 5 milioane de măști pentru forţe de ordine, 8 milioane de măști care vor ajunge la populație

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au aplicat doar 14 amenzi în valoare totală de 46.000 de lei pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie.

Numărul amenzilor este semnificativ mai mică, în condiţiile în care în urmă cu o zi au fost aplicate 76 de sancţiuni doar în Ţăndărei.

Oraşul Ţăndărei a intrat în carantină prin Ordonanţa Militară 7 anunţată sâmbătă de Marcel Vela. În Ţăndărei sunt aproximativ 14.000 de locuitori, iar 800 s-au întors din străinătate, potrivit autorităţilor din Ialomiţa.

Citește și: Klaus Iohannis, despre rectificarea bugetară: Vom avea o situație complicată a bugetului

Mai mulţi oameni din oraş, diagnosticaţi cu COVID-19, au murit până acum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.