Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii prahoveni au identificat și amendat persoanele care s-au luat la bătaie pe DN 1, în a doua zi din an

Poliţiştii prahoveni le-au identificat pe persoanele care în a doua zi a anului s-au luat la bătaie, în mijlocul drumului naţional 1, pe raza staţiunii Buşteni, în urma unei neînţelegeri în trafic. Cei doi şoferi implicaţi au refuzat să depună plângeri, fiind amendaţi contravenţional.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Buşteni au identificat autoturismele şi persoanele care duminică, în a doua zi a noului an, s-au luat la bătaie în trafic pe Valea Prahovei în zona Poiana Ţapului din staţiunea Buşteni. Este vorba despre un şofer în vârstă de 19 ani din judeţul Călăraşi şi unul de 29 de ani din Tulcea. Tânărul de 19 ani a fost amendat cu 200 de lei, î timp ce al doilea şofer implicat a primit o sancţiune contravenţională de 500 de lei, au precizat pentru News.ro oficiali din cadrul Poliţiei judeţene Prahova.

„Din declaraţiile persoanelor implicate a reieşit faptul că nu doresc să depună plângeri penale în cauză, motivând că şi-au adresat injurii reciproc şi s-au îmbrâncit, pe fondul unor neînţelegeri privind accesul pe DN1, de pe o stradă secundară”, au menţionat oficialii IPJ Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.