Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii răniţi într-un accident rutier pe DN 64, în Olt, au fost operaţi şi sunt internaţi la SJU Slatina

Şefii posturilor de poliţie din localităţile Morunglav şi Bârza, răniţi vineri într-un accident rutier pe DN 64, în care au fost implicate maşina de poliţie şi o ambulanţă ce transporta un pacient violent, au fost internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Poliţiştii, unul în vârstă de 36 de ani şi altul de 50 ani, care ar fi suferit fracturi la picioare, au fost supuşi unor intervenţii chirurgicale, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VIDEO Decizie ISTORICĂ luată de Patriarhia Română față de românii din străinătate + AVERTISMENTUL pentru noua coaliție guvernamentală

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, vineri, pe DN 64, în localitatea Şopârliţa, un echipaj de poliţie şi unul de la Ambulanţă, aflate în misiune comună, au fost implicate într-un accident rutier, coliziune faţă - spate, după ce autosanitara ar fi oprit brusc din cauză că pacientul transportat ar fi devenit violent.

"În urma unui apel prin SNUAU 112, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bobiceşti împreună cu un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt au intervenit pentru a transporta la o unitate medicală o persoană al cărui comportament era deviant. Persoana violentă a fost transportată cu ambulanţa, iar echipajul de poliţie însoţea transportul, conform protocolului, având semnalele luminoase în funcţiune. Întrucât pacientul ar fi devenit violent, conducătorul ambulanţei a frânat brusc, moment în care echipajul poliţiei a intrat în coliziune faţă - spate cu acesta. Evenimentul s-a petrecut pe fondul unui carosabil uşor umed", a spus Alexandra Dicu.

Citește și: Război deschis în PNL: 'Din toții așii noului Guvern, nu am tras niciunul!'

În ambulanţă se aflau în momentul accidentului un ambulanţier, o asistentă şi pacientul pe care îl transportau.

La locul accidentului au intervenit echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi de la Ambulanţă, persoanele implicate fiind transportate la spital, conştiente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.