Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii români au plecat într-o misiune în Franța: vor coopera cu cei francezi pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor

axanews.ro
amenzi amenda politia

IGPR anunță că cinci polițiști români vor participa, de luni, la o misiune în Franța, aceștia alăturându-se altor trei polițiști care și-au început misiunea în 17 august.

„De astăzi, 31 august, până la data de 26 februarie 2021, cinci polițiști români vor participa în calitate de specialiști suport operativ, la o misiune comună operativă în Franța. Aceștia se vor alătura altor 3 polițiști care și-au început misiunea la data de 17 august 2020”, se arată într-un comunicat al IGPR, relatează Mediafax.

Conform acestuia, polițiștii români vor acorda sprijin polițiștilor francezi și vor participa la activități de cooperare pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor. De asemenea, acțiunea urmărește și facilitarea schimbului de date și informații în cauzele instrumentate de autoritățile franceze și române.

Participanții la misiuni au experienţă în Poliţia Română şi au parcurs un proces de selecţie care a constat în verificarea cunoştinţelor teoretice legislative şi a nivelului de cunoaştere a limbii franceze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.