Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii rutieri din Gorj au reţinut peste 90 de permise şi au aplicat circa 400 de sancţiuni în weekend

politista rutiera scrie amenda

Poliţiştii rutieri au reţinut peste 90 de permise şi au aplicat aproximativ 400 de sancţiuni pentru neregulile depistate în trafic în weekendul care s-a încheiat, a precizat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Victor Ţuhaşu, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, în perioada 31 ianuarie -2 februarie, poliţiştii rutieri au acţionat pe principalele artere rutiere din judeţ, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limita legală de viteză, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere.

Citește și: Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi - Cod galben de ploi, ninsoare și viscol în 27 de județe

"Au fost aplicate, în total, 392 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri la regimul rutier, dintre care 271 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 43 pentru centură de siguranţă, 6 pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea şi alte 72 de abateri. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 94 de permise de conducere, din care 83 pentru nerespectarea regimului legal de viteză", a anunţat Ţuhaşu. 

În cadrul activităţilor au fost retrase patru certificate de înmatriculare pentru defecţiuni tehnice şi au fost întocmite trei dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. 

În activităţile specifice au fost angrenate autospeciale de poliţie ce sunt dotate cu aparate video-radar, fiind utilizat şi un pistol radar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.