Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu după apariţia unor imagini cu un bărbat care conducea o maşină de care era legat un câine

axanews.ro
amenzi amenda politia

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu după apariţia unor imagini cu un bărbat care conducea o maşină de care era legat un câine, acesta fiind identificat ulterior şi audiat, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, informează Agerpres.

În urma verificărilor s-a stabilit că incidentul a avut loc marţi, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Fieni.

"Având în vedere imaginile video apărute in spaţiul public, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este împuternicit să comunice următoarele: poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor (...). Totodată, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 70 de ani, din Fieni", au precizat reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a luat câinele să aibă grijă de el, după ce stâpânul animalului a murit, dar că nu a reuşit să îl urce în maşină.

"Sub coordonarea procurorului de caz, poliţiştii vor efectua cercetări, urmând ca la finalizarea acestora să dispună măsuri conform prevederilor legale", au mai anunţat cei de la IPJ Dâmboviţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.