Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii și DIICOT au descins la la traficanții de droguri de la malul mării: Percheziții în mai multe locații, Trei bărbați au fost reținuți

perchezitii

Polițiștii și procurorii DIICOT Ialomița au făcut patru percheziții la locuințele unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Potrivit IPJ Ialomița, perchezițiile au avut loc duminică în orașul Cernavodă, județul Constanța.

Din cercetări a reieșit că mai multe persoane ar fi constituit un grup infracțional organizat, desfășurând activități de deținere, transport și vânzare de droguri de risc și produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, în județele Constanța și Ialomița.

În urma perchezițiilor, polițiștii au confiscat telefoane și bani

În urma perchezițiilor, polițiștii au confiscat 3 telefoane mobile, 5 grame de cannabis, un mărunțitor mecanic, precum și 11.530 de lei și 240 de euro.

Trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuarea fără drept de operațiuni, cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Acestea vor fi prezentate marți judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Ialomița cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activități infracționale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.