Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii şi jandarmii din Bucureşti au dat 169 de amenzi la metrou, săptămâna trecută

www.stiripesurse.ro
polițiști metrou

Poliţiştii şi jandarmii din Bucureşti au făcut, săptămâna trecută, controale pentru a verifica respectarea măsurilor de protecţie sanitară la metrou, fiind aplicate 169 de amenzi. Cele mai multe au vizat încălcarea legii privind starea de alertă.

”În săptămâna ce tocmai s-a încheiat , Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada de Poliţie Transport Public a desfăşurat acţiuni de verificare a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr 55/2020, măsurile de protecţie împotriva infectării cu virusul COVID-19, în staţiile şi garniturile de metrou. Pe parcursul celor 7 zile, în urma verificărilor efectuate, în care au fost implicaţi şi reprezentanţi ai jandarmeriei, au fost constatate şi aplicate 169 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 30.360 lei”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei, potrivit news.ro.

Citește și: Ministrul Agriculturii anunță jalea: Avem un deficit pentru produsele agro-alimentare de 2,5 miliarde de euro cu UE

Sursa citată a precizat că 120 de amenzi au fost aplicate pentru încălcări ale prevederilor Legii nr. 55/2020 privind starea de alertă, 33 pentru abateri de la normele de convieţuire socială (Legea nr. 61/1991), iar 49 pentru alte abateri.

Poliţiştii au anunţat că aceste acţiuni vor continua, pentru siguranţa cetăţenilor şi pentru menţinerea unui climat de linişte publică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.