Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii și procurorii au făcut percheziţii în Bucureşti şi Ilfov la traficanții de țigări și tutun

Poliţiştii bucureşteni şi procurorii au efectuat joi patru percheziţii în Capitală şi judeţul Ilfov la persoane bănuite că vindeau ilegal tutun, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, joi dimineaţă, poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 6 din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au pus în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară în Capitală şi judeţul Ilfov.

"Activităţile sunt efectuate într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii prevăzute de Codul Fiscal, de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate peste 1 kg de tutun de fumat. Din cercetări s-a conturat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane au oferit spre vânzare pe site-uri specializate şi pe reţele sociale diferite cantităţi de tutun", se precizează în comunicat.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

DGPMB informează că la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 6 vor fi conduse pentru audieri mai multe persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.