Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Polițiștii și procurorii DIICOT au tras cu pistolul pentru capturarea unor tineri care cultivau cannabis

AJC.com
foc de arma, pistol

Polițiștii gălățeni au tras mai multe focuri de armă pentru a prinde doi tineri care înființaseră o cultură de cannabis într-o pădure aflată la ieșirea din orașul Galați. Unul dintre bărbați a fost reținut. Cei doi ar fi început să planteze cannabis în luna iulie.

Incidentul a avut loc luni. Polițiștii și procurorii DIICOT din Galați au surprins în flagrant delict doi bărbați, de 28, respectiv 22 ani. Aceștia ar fi înființat, într-o lizieră de pădure situată la marginea municipiului Galați, o cultură de cannabis la începutul lunii iulie 2020. Cultura se afla într-o zonă izolată şi greu accesibilă din apropierea orașului.

Citește și: CTP îl desființează pe Nicușor Dan: Va da o soluție nepripită, îndelung socotită și profund greșită

Deoarece bărbații nu s-au supus somaţiilor, polițiștii au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical. Ulterior, de la locuinţa uneia dintre cele două persoane depistate a fost ridicată o cantitate de aproximativ 30 de grame cannabis, semințe de cannabis și un cântar de mare precizie.

„În urma cercetărilor s-a reţinut faptul că, în cursul lunii iulie 2020, a fost înfiinţată, într-o liziera de pădure, o cultură de cannabis în care, la data de 14.09.2020, au fost găsite un număr de 14 astfel de plante, cantitatea de 30 grame de marijuana recoltată din cultura fiind deţinută la domiciliul unuia dintre autorii faptelor care a şi oferit, în mod repetat, spre consum astfel de substanțe către diferite persoane”, au anunțat reprezentanții DIICOT.

Citește și: O primă victorie pentru Liviu Dragnea în justiție. Judecătorii au stabilit că i-a fost încălcat dreptul la muncă în penitenciar

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „trafic de droguri de risc”, în care sunt cercetați cei doi bărbați. Față de bărbatul de 28 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.