Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii stau la pândă după șoferii care încalcă regulile la finalul minivacanţei de 1 Decembrie: peste 300 de radare acţionează, duminică, pe şosele

masina politie radar

Poliţia Rutieră anunţă că organizează, duminică, ample acţiuni la nivel naţional, având în vedere că se aşteaptă valori de trafic crescute, pe unele tronsoane de drum, în condiţiile în care minivacanţa de 1 Decembrie se încheie. Poliţia anunţă că peste 300 de radare au fost amplasate pe şosele, duminică după amiază.

”Se va acţiona, la nivel naţional, cu o medie de 1500 de poliţişti rutieri şi peste 300 de aparate radar pentru prevenirea încălcării normelor rutiere şi ca toţi participanţii la trafic să ajungă cu bine la destinaţie”, au declarat, duminică după amiază, oficiali ai Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, scrie news.ro.

Potrivit acestora, încă de la debutul acţiunii au fost constatate încălcări ale legislaţiei rutiere, fiind descoperiţi, puţin după miezul zilei, inclusiv şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului. Poliţiştii le recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum şi de trafic, dar şi să respecte regulile de circulaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.