Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii sunt REVOLTAȚI de asocierea cu Poliția Locală și îi acuză pe primari: 'Continuă să inducă în eroare comunitatea'

politia romana

Sindicatul Europol acuză primarii de „rebranduirea” Poliției Locale, care copiază Poliția Română, pentru a continua să inducă în eroare comunitatea, relatează Mediafax.

Potrivit Europol, ministrul de Interne, Marcel Vela, primar la origine, afirma că reforma pe care a gândit-o va începe prin schimbarea denumirii Poliției Române în Poliție „Națională" pentru a nu mai fi încurcată cu Poliția Locală. Polițiștii nu sunt, însă, de acord.

„Adică o instituție cu o istorie de 200 de ani își va schimba numele în locul uneia care este aservită primarilor și intereselor lor, apărută ca denumire în 2010, și care s-ar impune să revină la denumirea inițială de 'Corpul gardienilor publici'", susțin reprezentanții Europol.

Aceștia au explicat că după intens mediatizata „rebranduire” a Poliție Române, care a constat în aplicarea unui nou model de colant, primarii se grăbesc să copieze grafica și uniforma „pentru a continua să inducă în eroare comunitatea”.

Sindicaliștii au dat exemplul noului model al mașinilor Poliției Locale Baia Mare care copiază aceleași culori folosite de mașinile Poliției Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.