Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Timișoara se fac de râs: nu sunt în stare să-l prindă pe afganul care a UCIS un migrant

politia romana

Migrantul afgan acuzat că a ucis un compatriot și a rănit un altul, în zona Gării de Nord din Timișoara, este de negăsit. Procurorii l-au arestat în lipsă, arată Mediafax.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș anunță joi că a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale, în lipsă, față de A.F., pentru omor și tentativă de omor.

În 19 aprilie, A.F., cetățean afgan, în timp ce mergea alături de alți trei migranți afgani pe bulevardul Republicii din Timișoara, ar fi aplicat, în spate, victimei I.A.J., la rândul său migrant, o lovitură cu un cuțit, producându-i o plagă înjunghiată penetrantă, soldată cu hemoragie, leziune traumatică gravă ce a condus la decesul victimei, în scurt timp, la spital.

În prealabil, în același context, A.F. a înjunghiat și un alt migrant, pe K.N., acesta ajungând în stare gravă la spital.

A.F. a fugit și s-a ascuns, iar până la acest moment nu s-a reușit prinderea sa, astfel că procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive față de el, în lipsă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș a admis cererea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatul A.F., în lipsa sa, pentru o perioadă de 30 de zile, de la data punerii în executare a mandatului.

Citește și: Victor Ponta: 'Din acest motiv mi-au fabricat dosare penale. Acum mor în fiecare zi, în spitale, mai mulți oameni decât atunci într-un club privat'

Incidentul a avut loc în 19 aprilie, iar de atunci Poliția nu a fost în stare să-l prindă pe criminal.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum 3 bărbați de origine afgană se intersectează pe stradă cu un grup mai mare de migranți. La un moment dat, unul dintre indivizi sare la bătaie, iar cele două victime aleargă printre blocuri. Agresorii i-au ajuns din urma si i-au injunghiat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.