Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii vrânceni au aplicat amenzi de peste 1,1 milioane lei, pentru circulaţia persoanelor în afara locuinţei, între 22,00 şi 6,00

www.realitatea.net
Amenzi noapte

Poliţiştii vrânceni au aplicat, în noaptea de duminică spre luni, amenzi de peste 1,1 milioane lei pentru persoanele care nu au respectat prevederile Ordonanţei Militare nr. 2 referitoare la circulaţia persoanelor în afara locuinţei în intervalul orar 22,00 - 6,00, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Conform reprezentanţilor IPJ, este cel mai mare cuantum al amenzilor de la intrarea în vigoare a respectivei ordonanţe, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor: Nimeni nu știe cu adevărat mortalitatea. OMS a acționat iresponsabil, urmat orbește de guverne

"În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul IPJ Vrancea, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, dar şi lucrători din cadrul Poliţiei Locale au aplicat 418 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 1.108.000 de lei pentru nerespectarea dispoziţiilor prevăzute în ordonanţele militare referitoare la restricţiile de circulaţie", au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

În urma verificărilor din noaptea precedentă, poliţiştii vrânceni au aplicat alte 261 de sancţiuni, în valoare de 863.900 lei.

Poliţiştii vrânceni acţionează în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine şi siguranţă publică, pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă publică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.